Получаване на кредитна карта AXI - как и кога ще ми бъде доставена?

Ако си одобрен за кредитна карта AXI, наш служител ще се свърже с теб, за да те уведоми за одобрението и да ти съобщи точната сума, за която си одобрен. В рамките на това обаждане трябва да уточните детайлите за получаване на твоята карта AXI.

Каква информация е нужна за получаване на карта AXI?

Нашият служител ще те помоли за адрес, на който желаеш да заявиш получаване на твоята новоиздадена карта AXI. Ние се стремим да пестим максимално време и нерви на своите клиенти, затова сме направили процеса дистанционен. Готовата карта и необходимите за активирането й документи се изпращат с куриер, на посочен от теб адрес, изцяло за наша сметка.

Има ли възможност да избираш куриера, който да ти достави пратката?

Работим с няколко куриерски фирми, но нямаш възможност да избереш точно коя да ти донесе картата. Не сме предвидили такава опция, защото сме се постарали да няма разлика в услугата, която ще ти предложат различните фирми. Всяка от куриерските фирми, с които работим, ще ти достави документите и картата в еднакъв срок, до избран адрес и напълно безплатно.

Веднага след получаване ли ще бъде активна карта AXI?

За съжаление - не. Няма как да активираме карата и да я ползваш преди да сме получили коректно подписаните от теб документи. Картата ще бъде активирана възможно най-скоро след като получим обратно нашия екземпляр от документите, коректно подписани от теб и копие на документа ти за самоличност.

След активирането на картата, можеш да се наслаждаваш на успешни покупки и плащания в интернет. Не забравяй, че можеш да проследяваш всяка  своя трансакция в потребителския си профил на нашия сайт или с SMS известяване. Съветваме те да регистрираш потребителския си профил възможно най-скоро и да го разгледаш подробно още в самото начало. Постарали сме се платформата да ти предоставя сигурност и удобство при управление на твоята кредитна карта AXI.

Доставка се извършва само на територията на Република България.