След като премине процедурата по кандидатстване, нашата скоринг система ще извърши оценка на кредитоспособността, която ще покаже  дали си одобрен, или не. Също така, автоматично се пресмята и кредитния лимит, за който може да ти бъде издадена карта AXI. Независимо от решението, ние ще се свържем с теб допълнително - при положителен отговор - за уведомяване за одобрение, а при отрицателен - с SMS за отказ.

Уведомяване за одобрение - очаквай обаждане от нас.

При получаване на положителен отговор от нашата скоринг система, наш служител ще се свърже с теб. Целта на това обаждане е да потвърдиш, че желаеш да получиш карта AXI  за одобрения кредитен лимит. В рамките на това обаждане ще уточниш и на какъв адрес да ти бъде доставена готовата карта.

А кога и как ще бъдеш уведомен при отказ?

При отказ - ще бъдеш информиран чрез получаване на кратко текстово съобщение /SMS/ на посочения от теб телефонен номер при кандидатстването. Ако системата ни е установила, че не трябва да бъдеш одобрен за кредитна карта AXI, няма нужда да ти губим времето. Затова просто изпращаме SMS - така ще бъдеш уведомен за решението ни. Не се притеснявай, след 3 месеца можеш да опиташ отново. Ако обстоятелствата, поради които ти е било отказано, са се променили, при следващото ти кандидатстване ще получиш уведомяване за одобрение.

В случай на одобрение, какво следва след като получа уведомление?

Ако си одобрен за кредитна карта AXI, в телефонното обаждане за потвърждение, заедно с наш служител ще уточните удобни ден и час за посещение от куриер, както и адрес, на който картата да ти бъде доставена.

Картата се предава лично единствено на Картодържателя. При получаването на Картата Картодържателят трябва да представи своя документ за самоличност, за да удостовери самоличността си пред Куриера, както и да предостави копие от документа си за самоличност

Картата ще бъде активирана едва след като получим обратно коректно подписаните от теб документи за издаването й и копие от документа ти за самоличност. След активирането й, можеш да се наслаждаваш на успешни покупки и плащания и не забравяй, че можеш да проследяваш всяка  своя трансакция в потребителския си профил на нашия сайт или с SMS известяване.