Ако обмисляш кандидатстване за кредитна карта AXI, един от първите въпроси, който си  задаваш е: Как да кандидатствам?

Постарали сме се процедурата по кандидатстване да бъде максимално улеснена и бърза за теб. Съзнаваме, че времето е най-ценния актив на съвременния човек, затова няма да губим твоето в излишно бюрократични процедури, чакане по безкрайни опашки и подготвяне и подписване на купища документи.

Можеш да заявиш твоята международна кредитна карта AXI и на телефон 0700 20 424 /съобразно тарифния ти план/, както и на email: help@axi-card.bg

Както и да решиш да заявиш своята воля, че искаш да ти бъде издадена кретитна карта AXI, твоята заявка ще попадне в нашия отдел по оценка и одобрение. Наш сътрудник ще се свърже с теб, за да попълните заедно въпросник за кандидатстване.

След разговора Ви, служителят ни ще се свърже с лицето за контакт, което си посочил. То следва да потвърди дадената от теб информация.

Ще проверим също така кредитното ти минало в ЦКР. За да кандидатстваш за кредитна карта AXI трябва да нямаш закъснения по плащания в Централния кредитен регистър на БНБ.

Във връзка с изискването за Трудов договор, правим проверка на доходите и осигуровките ти в Националната агенция за приходите (НАП) и Националния осигурителен институт (НОИ). Има изискване да имаш минимален огигурителен доход от 600 лв., за да кандидатстваш за международна кредитна карта AXI. 

След попълване и проверка на всички посочени данни, ние ще оценим кредитоспособността ти в нашата скоринг система. Тя автоматично ще пресметне дали да бъдеш одобрен и за какъв кредитен лимит.

При одобрение за карта AXI, наш служител ще се свърже с теб да уточните удобен ден и час за посещение от куриер. При отказ - ще получиш SMS, че искането ти е отхвърлено.