Пълният комплект документи ще ти бъде доставен с куриер след получаване на одобрение за отпускане на карта AXI. Ще ги получиш в 2 екземпляра - един за теб и един - за нас.

Веднага ли трябва да върна документите, доставени от куриера?

Не. Можеш да задържиш документите, в случай че ти е небходимо повече време, за да ги прегледаш. Имай предвид обаче, че ако подпишеш и върнеш документите веднага след получаването им със същия куриер, пратката ще бъде напълно безплатна за теб. Ако решиш да ги задържиш известно време, имаш 7-дневен срок, считано от датата на получаване на документите от куриера да ги върнеш разписани към нас на адрес: гр. София, ул. Балша 1, ет. 2. Тогава обаче ще трябва да си платиш куриерската услуга за изпращането им към нас.

Мога ли да избера куриера, с който да получа документите?

Не. Работим с различни куриерски фирми, но като цяло услугата е една и съща. Сроковете на различните компании са близки, а доставката на документите е безплатна за теб до адрес, който ти посочиш. Ако решиш, че имаш нужда от повече време, за да прегледаш документите и да ги задържиш за няколко дни, можеш да избереш с коя куриерска фирма да ги върнеш.

Веднага след получаване на документите ли ще бъде активна карта AXI?

За съжаление - не. Няма как да активираме картата и да я ползваш преди да сме получили коректно подписаните от теб документи. Картата ще бъде активирана възможно най-скоро след като получим обратно нашия екземпляр от комплект документи и копие на документа ти за самоличност.

След активирането й, можеш да се наслаждаваш на успешни покупки и плащания в интернет.