Удобството на нашите клиенти е приоритет. За да отговорим на нуждите и високите изисквания за сигурност на нашите кредитополучатели, създадохме мобилно приложение, в което можеш да въведеш всички свои карти, които използваш във връзка с кредит, предоставен от „Аксес Файнанс“ АД.

Както вече знаеш, AXI Card въведе двуфакторна автентикация за още по-сигурни плащания в интернет, в съответствие с новите изисквания на Европейския съюз, свързани със сигурността на електронните плащания.

Нашето мобилно приложение ти дава възможност бързо и лесно да потвърждаваш своите интернет плащания, направени с твоята AXI.

Мобилното приложение е безплатно и можеш да го използваш, ако имаш смарт телефон с операционна система Android или iOS.

За да потвърдиш плащането през мобилното приложение, трябва да си въвел необходимите данни и да имаш създаден профил. Следвай стъпките и избери предпочитания от теб начин за верификация на твоето плащане в интернет. За да потвърдиш плащането в интернет, трябва да избереш една от опциите:

1. Потвърди своето интернет плащане с код за сигурност - Влез в приложението в меню „Потвърждения“, където ще видиш екран с оставащо време за верификация на плащането, както и името на търговеца и сумата, която искаш да платиш. За да потвърдиш, натисти бутона „Потвърди“ и въведи кода си за сигурност.

2. Потвърди своето интернет плащане с биометрични данни - Влез в приложението в меню „Потвърждения“, където ще видиш екран с оставащо време за верификация на плащането, както и името на търговеца и сумата, която искаш да платиш. За да потвърдиш, натисти бутона „Потвърди“ и потвърди чрез биометрични данни. Така твоето интернет плащане ще бъде верифицирано успешно.

Ако желаеш да откажеш плащането, натисни „Отхвърли“ в горния ляв ъгъл на екрана. С отхвърляне на плащането, трансакцията ти няма да бъде успешна.

Ще трябва да потвърждаваш своите плащания чрез един от методите за двуфакторна автентикация, които сме осигурили, при всички интернет търговци, включени в програмите на Visa Secure и Mastercard Identity Check. Ако не потвърдиш плащането си, то няма да бъде завършено.