През своя индивидуален потребителски профил можеш да извършваш редица действия, включително да ограничаваш или предоставяш достъп на IP адреси до данните, свързани с движенията по твоята кредитна карта AXI.

За да дадеш достъп на IP адреси до своя клиентски профил, влез в настройките за сигурност, като кликнеш на иконата за настройки в долния ляв ъгъл на страницата. Кликни върху бутона Включи. По този начин можеш да добавиш твоя IP адрес до списъка с позволените адреси за достъп до профила. Ако не знаеш номера на своя IP адрес, просто напиши в Google "What's my IP". Търсачката ще го изпише преди списъка с резултатите и можеш да го копираш от там.

Върни се обратно в потребителския си профил на сайта ни и потвърди, че искаш да позволиш достъп на този IP адрес до твоя профил.

От бутона Добави нов IP Адрес можеш да добавиш и други адреси, които да имат достъп до твоя индивидуален потребителски профил.

Създадохме кредитна карта AXI, за да я управляваш самостоятелно, но при нужда от помощ, ние сме тук 24/7, точно когато се нуждаеш от нас и по предпочитания от теб начин. Обади ни се на телефон 0700 20 424 (без оскъпяване на телефонната услуга), напиши ни email (на help@axi-card.bg), или съобщение през потребителския си профил. Ще се постараем да отговорим на всички твои въпроси.

Кредитна карта AXI е алтернативен платежен инструмент, с който можеш да избегнеш стандартните банкови ограничения, процедури и изисквания. Заявяваш картата по телефона или онлайн, без попълване на формуляри и допълнителни формалности, и след одобрение я получаваш на посочен от теб адрес, напълно безплатно. И за да не ти се налага да чакаш на опашки в банковия клон, можеш да управляваш твоята кредитна карта AXI в реално в време, в твоя персонален онлайн профил.