Кредитна карта AXI разполага с максимално удобна, бърза, лесна и функционална платформа за потребители.  За да я ползваш обаче трябва да се поинтересуваш от процедурата по регистриране на кредитна карта AXI в персоналния ти профил. Спокойно, никак не е трудно, всъщност отнема секунди.  Управлението на индивидуалния онлайн профил на потребителя е изключително лесно и също толкова сигурно.

За да направиш регистриране на кредитна карта AXI, влез в Меню AXI Card в своя потребителски профил. Попълни полетата ЕГН и номер на Договор. Ако не знаеш номера на своя договор, погледни в долния ляв ъгъл на своята пластика. Записали сме го там, за твое улеснение.

След като въведеш двата посочени номера - единен граждански номер и номер на договор, ще получиш SMS код на телефонния номер от договора ти.  SMS-ът съдържа код за регистрация. Въведи кода в активното поле и потвърди регистрирането на картата в профила ти. Това е всичко. Вече можеш спокойно да следиш всички трансакции, извършени с твоята кредитна карта AXI в своя профил.

Разгледай всички полета в навигационното меню в ляво на екрана. Запознай се с всички възможности, които твоят индивидуален потребителски профил ти предоставя.

Можеш да извършваш всякакви неплатежни операции през системата. Например, можеш да задаваш произволни периоди, за които ще получиш справка за извършените с регистрираната карта AXI трансакции.

Можеш да проверяваш баланса си и наличните задължения по кредитната ти карта.

Също така, удобство на платформата е и факта, че можеш да се свързваш с нашия екип за обслужване на настоящи клиенти чрез съобщение през системата. Просто изпрати съобщение през менюто СЪОБЩЕНИЯ и ние ще получим запитването ти и ще му отговорим.

Възползвай се от възможността сам да блокираш или активираш определени операции с твоята карта AXI. Това е улеснение, което сме ти предоставили с цел да повишим максимално сигурността на средствата в кредитната ти карта.