Добавяйки своята AXI Card в Apple Pay можеш да се наслаждаваш на сигурни, бързи и безпроблемни плащания през телефона си, без да се налага да носиш портфейл.

Единственият начин да добавиш своята AXI Card в Apple Pay е директно през мобилното ни приложение. Свали приложението Бяла Карта и добави своята кредитна карта в него. Натисни бутона за добавяне на картата в дигиталния портфейл, който ще откриеш под изображението на картата си на начална страница или в Меню Управление. Следвай стъпките за потвърждаване. Това е! Процесът е приключен и можеш да започнеш да плащаш през Apple Pay.

Вече не е необходимо да носиш кредитната си карта навсякъде – използвай Apple устройството, което ползваш всеки ден. Подробни инструкции как да ползваш своята AXI Card през Apple Pay ще откриеш тук:  Как да плащам с AXI Card през Apple Pay?

Как да съм спокоен за сигурността на своята AXI Card?

Сигурността е изключително важна за нас. Можеш да си сигурен, че данните от твоята AXI Card са напълно предпазени, тъй като те не се съхраняват на устройството ти, нито на сървърите на Apple.

Всяко твое плащане се потвърждава по 2 начина – чрез специален номер на твоето Apple устройство и чрез уникален код за всяка твоя трансакция.

Винаги, когато извършваш плащане през Apple Pay, информацията, която получава търговеца е кодирана и той няма как да достигне до данните за кредитната ти карта.

Нещо повече – ако изгубиш или откраднат телефона ти, плащания с твоята дигитализирана карта през Apple Pay няма как да бъдат направени, докато устройството е заключено. В такива ситуации ще бъде достатъчно да премахнеш картата си от дигиталния портфейл, без да блокираш и преиздаваш самата пластика.

Какво чакаш? Добави своята AXI Card в Apple Pay сега!