Да плащаш с AXI Card през своето Apple устройство е много лесно. По-долу сме се постарали да обясним подробно всички стъпки, в зависимост от устройството, което имаш. За да можеш да завършваш плащанията си, е необходимо да използваш опцията за лицево разпознаване или да потвърдиш самоличността си чрез пръстов отпечатък.

Плащането с Face ID (лицево разпознаване) се случва като докоснеш двукратно страничния бутон на своя iPhone, погледнеш екрана си, след което задържиш телефона близо до четеца.

За Touch ID задръж iPhone близо до четеца с пръст върху Touch ID.

На Apple Watch, кликни двукратно страничния бутон и задръж Apple Watch до четеца.

За да плащаш през Safari или в приложения, просто избери Apple Pay при плащане и завърши процеса с лицево разпознаване (Face ID) или потвърждение с пръстов отпечатък (Touch ID).  

 За да плащаш през Safari на Mac, избери Apple Pay като метод на плащане и завърши процеса с твоя iPhone или Apple Watch. На MacBook Pro можеш да извършваш плащания чрез Touch ID на Touch Bar.

Как да съм спокоен за сигурността на своята AXI Card?

Можеш да си сигурен, че данните от твоята AXI Card са напълно предпазени, тъй като те не се съхраняват на устройството ти, нито на сървърите на Apple.

Всяко твое плащане се потвърждава по 2 начина – чрез специален номер на твоето Apple устройство и чрез уникален код за всяка твоя трансакция.

Винаги, когато извършваш плащане през Apple Pay, информацията, която получава търговеца е кодирана и никой не може да достигне до данните за кредитната ти карта.

Сега с AXI Card плащаш още по-удобно през Apple Pay!