Google Wallet обединява всички налични начини на плащане с Google.

След като добавиш данните за своята AXI Card еднократно в Google Wallet, можеш да я използваш, за да:
>> извършваш покупки в магазини с телефона си;
>> пазаруваш в приложения и уебсайтове;
>> попълваш автоматично формуляри в Chome (научи повече);
>> купуваш продукти на Google.

В Google Wallet можеш да използваш също карти за подарък, карти за лоялност, билети и талони, които да добавяш при покупки.

Първи стъпки с Google Wallet. Настройване на приложението.

Единственият начин да добавиш своята AXI Card в Google Wallet е директно през мобилното ни приложение. Свали приложението Бяла Карта и добави своята кредитна карта в него. Натисни бутона за добавяне в дигиталния портфейл, който ще откриеш точно под изображението на картата. Следвай стъпките за потвърждаване. Това е! Процесът е приключен и можеш да започнеш да плащаш чрез Google Pay. 

Вече не е необходимо да носиш кредитната си карта навсякъде – използвай телефона си, който носиш със себе си всеки ден. Подробни инструкции как да ползваш своята AXI Card през Google Pay ще откриеш тук:  Как да плащам с AXI Card в Google Wallet

На какви изисквания трябва да отговаря телефонът ми, за да ползвам Google Wallet ?

За да можеш да инсталираш Google Wallet приложението на своя телефон, той трябва да е с версия на Android Lollipop (5.0) или по-нова.
Ако искаш да извършваш безконтактни плащания през телефона си, увери се, че устройството поддържа комуникация в близкото поле (NFC технология). Провери дали твоят телефон отговаря на изискванията на Google.

Ако на телефона си имаш инсталирано друго приложение за безконтактно плащане, провери дали Google Wallet е основното приложение за плащане в настройките на телефона ти 

 

Следващи стъпки
Как да добавя AXI Card в Google Pay™?
Как да плащам с AXI Card в Google Pay™?