Как мога да получа информация за кредитна карта AXI?

Постарали сме се да предоставим перфектно обслужване и максимално пълна информация за кредитна карта AXI. Развили сме разнообразни канали за комуникация, за да можеш винаги да се свържеш с нас и да получиш отговор на въпросите си.

Първото място, на което можеш да намериш информация за кредитна карта AXI  е нашият сайт. Интересуваш се от цените на различни операции с твоята кредитна карта AXI? - кликни върху ТАРИФИ в основното меню най-горе в сайта axi-card.bg. Открий таксата, която те интересува в списъка, който се отваря. Имай предвид също, че кредитна карта AXI е без такса за редица операции, които в други банкови и небанкови институции се таксуват. Такива са издаване и преиздаване, проверка на сметка, смяна на ПИН код и други. С кредитна карта AXI плащанията към търговци в България и чужбина също са безплатни.

Ако се интересуваш от Общите условия по картата, политиките ни за ползване и бисквитки на сайта, посети менюто Правила за ползване във футъра на сайта: https://axi-card.bg/usloviya.

Ако имаш специфични въпроси, свързани с издаването и употребата на твоята карта и търсиш конкретна информация за кредитна карта AXI, най-добре погледни в секцията ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ. Там сме публикували най-често задаваните от потребителите въпроси, като сме се поставали да направим отговорите максимално ясни и изчерпателни.

Ако предпочиташ да потърсиш информация за кредитна карта AXI в по-личен контакт, то екипът ни е на твое разположение от понеделник до петък, от 09:00 до 17:30 часа. Обади ни се на 0700 20 424 и попитай наш случжител каквото те вълнува. Няма оскъпяване на телерфонната услуга и разговорът ще се проведе на цената, която си договорил с твоя GSM оператор. 

Можеш също да използваш нашия чат канал. Там наши служители ще отговорят на въпросите ти, а след това ще получиш копие от разговора на твоя email адрес.

Винаги можеш да ни пишеш и на email: help@axi-card.bg