Кредитна карта има много предимства заради които си струва да бъде твоят избор. По-долу ще откриеш информация за някои, но не всички, плюсове на картата.

Международна безконтактна кредитна карта

Тук всъщност се крият не едно, а 2 предимства на кредитна карта AXI. От една страна, тя е международна - можеш да плащаш и теглиш навсякъде по света, без да се притесняваш, че трансакциите ти ще бъдат блокирани или отказани. От друга страна, картата е безконтактна, а това я прави по-сигурна от обикновените пластики в определени ситуации. За разлика от контактните кредитни карти, безконтактните 1) имат нисък лимит на плащане без въвеждане на ПИН код и 2) имат вградени системи за сигурност, които криптират данните между картата и устройството за плащане (терминал).

Дистанционно кандидатстване ПО ТЕЛЕФОН или ОНЛАЙН

Едно от основните предимства на карта AXI е, че тя ти пести време на всеки етап от процеса по нейното издаване и ползване. За карта AXI можеш да кандидатсваш дистанционно, изцяло онлайн или по телефон. Няма нужда да се редиш по безкрайни опашки и да губиш часове. Заявяваш своята карта за секунди пред регистрационната форма на нашия сайт и след още 2 телефонни разговора, пластиката може вече да пътува към теб.

БЕЗ ТАКСИ за издаване и преиздаване

Много банкови и небанкови институции таксуват клиентите си за издаване и преиздаване на карти. Ние нямаме подобни такси, защото считаме, че тези услуги са част от нашия 

ангажимент към теб.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на посочен от теб адрес

Още едно от многото предимства на карта AXI е, че няма да те накараме дори да излезеш от своя дом или офис, за да я имаш. След одобрение, наш сътрудник ще уточни с теб удобен адрес за доставка и готовата карта и всички необходими за активирането й документи ще ти бъдат доставени с кутиер.

БЕЗПЛАТЕН SMS за трансакции и предстоящи вноски

В съвременния забързан свят не очакваме от клиентите си да помнят дати и суми. Ето защо за всяка предстояща вноска по твоята карта AXI ще получиш напомнящ SMS с точната даата и сума. Освен това ще поолучаваш и безплатен SMS за всяка трансакция, което значително поовишава сигурността на твоята кредитна карта.

18% годишна лихва при плащане на ПОС и ОНЛАЙН

Лихвения процент по кредитна карта AXI е напълно конкурентен на лихвите по карти на банкови институции. С AXI обаче ползваш редица безплатни предимства като например:
Управление на картата чрез персонален клиентски профил

24/ 7 / 365 ОНЛАЙН ДОСТЪП до персонален клиентски профил

В своя клиентски профил можеш да имаш пълен контрол над всички трансакции, извършени с твоята кредитна карта. Имаш възможност да деактивираш определени действия, които можеш да извършваш с твоята карта AXI. Освен това, през профила си можеш даа разчиташ на

24 / 7 / 365 обслужване на клиенти

Просто изпрати съобщение в платформата и ще получиш отговори на въпросите си - 24/7, 365 дни в годината.