Нормално е един от най-задаваните въпроси, когато говорим за финансов продукт, да е има ли такса за плащане и каква е тя за различните видове плащания. Гордеем се, че с AXI кредитна карта отговорът на този въпрос е еднозначно НЕ.

Не дължиш абсолютно никаква такса за плащане на ПОС терминали в България. Видът на устройството също няма значение. Пазарувай спокойно и плащай свободно с твоята кредитна карта AXI в България.

Нещо повече, AXI е безконтактна кредитна карта и плащането през ПОС терминално устройство е дори още по-лесно и удобно. Просто доближи пластиката до устройството и готово. При трансакции над определена стойност, ще трябва да въведеш своя ПИН код. В общия случай, стойността без ПИН на такива покупки е до 100 лева, но някои търговци могат да имат и други политики с по-висока, или по-ниска стойност на трансакциите без ПИН. Но пък можеш да си сигурен, че сигурността на твоите плащания е на най-високо ниво, тъй като безконтактната пластика на AXI кредитна карта е с вградена система за криптиране на данните при разплащане. Благодарение на нея, истинските данни за твоята кредитна карта стигат до терминалното устройство под съвсем друга форма, невъзможна за злоупотреби от недобросъвестни хора.

С кредитна карта AXI нямаш такса за плащане и когато пазаруваш в чужбина. Аналогично на ситуацията в България, можеш свободно да се разплащаш със своята кредитна карта, като плащания под определена сума също минават без изискване за ПИН код. В чужбина сумата също може да варира според политиката на конкретни търговци.

С карта AXI можеш да пазаруваш спокойно и онлайн, без да дължиш каквато и да е такса за разплащане. Наслаждавай се на удоволствието да откриваш най-изгодните покупки с няколко клика и се разплащай бързо и сигурно с AXI.

Запознай се с Тарифата на продукта ни.