Визията

Аксес Файнанс стартира дейността си с ясната мисия да бъде измерима алтернатива на банките в насока достъпност до финансови услуги и персонално обслужване и то в международен план. Вярваме в бъдещето, в което компаниите наистина разбират клиентите си и ги ангажират по взаимноизгоден начин. Ние сме позитивен млад екип, който предоставя гъвкави и иновативни финансови услуги, независимо от финансовия и социален статус на клиента, в съчетание с модерно и индивидуално клиентско обслужване. Изграждаме доверие с нашите клиенти, партньори и служители, като сме открити, почтени и лоялни във взаимоотношенията си с тях.

Компанията

„Аксес Файнанс“ АД е универсален правоприемник на създадената през 2013 г. небанкова финансова институция "Аксес Файнанс" ООД, която стартира дейността си като небанкова финансова институция и в последствие е вписана в регистъра при БНБ под № BGR00465. Надзорен орган осъществяващ контрол върху дейността на Аксес Файнанс АД е Българска народна банка с адрес за кореспонденция гр. София 1000, пл. 'Княз Александър І' №1. Основната дейност на Аксес Файнанс АДе предоставяне на парични заеми със собствени средства съгласно Закона за кредитните институции. Централният офис на Аксес Файнанс АД се намира в гр. София, ул. Балша №1, ет. 2.

Контакти

Екипът ни е на твое разположение от понеделник до петък, от 09:00 до 17:30 часа. Обади ни се на 0700 20 424, пиши ни на имейл help@axi-card.bg или се свържи с нас във Facebook. И, разбира се, не пропускай да разгледаш страницата ни Помощен център. Там ще намериш полезна информация.

 • Адрес

  Посети ни
  гр. София, ул. Балша 1, ет. 2

 • Имейл

  Пиши ни
  help@axi-card.bg

 • Телефон

  Обади ни се
  0700 20 424