Добра новина за притежателите на кредитна карта AXI вече могат да погасяват задълженията си през EasyPay

От днес, броят на местата, на които можеш да погасиш задълженията си по кредитна карта AXI се увеличава с над 2000. Причината – добавихме нов партньор за погасявания на вноска - EasyPay. Благодарение на партньорството между двете дружества – EasyPay и „Аксес Файнанс“ ООД, вноските ти ще бъдат отразени в реално време и рискът да изпаднеш в просрочие, дори в последния ден от падежа по кредитната ти карта, става минимален.

Реално, и досега можеше да ползваш офисите на EasyPay за своите преводи по карта AXI. Трябваше обаче да предпоставиш своя IBAN и плащането се отразяваше със забавяне.

От днес процедурата ще е улеснена за теб. При посещение на най-удобния за теб офис на EasyPay, трябва да заявиш, че искаш да направиш погасяване на вноска по твоята кредитна карта AXI. Като име на търговец трябва да посочиш „Аксес Файнанс“ ООД. Трябва да предоставиш и своето ЕГН.

Важно е да знаеш още, че има вероятност служителите на EasyPay  да поискат от теб твоя КИД (Номер на договор). Няма нужда да търсиш Договора си – номерът е изписан на твоята кредитна карта – в долния ляв ъгъл.

Разбира се, за направените от теб плащания през EasyPay, ще трябва да заплатиш такси, съгласно тарифите на самото дружество. Цените за преводи през системата на EasyPay зависят от размера на плащанията, които си предвидил да правиш. При суми до 100.00 лева, таксата 1.2%, като минималния възможен размер е 0.20 лева. Ако размерът на плащането по карта AXI надвишава 100.00 лева, то цената за трансакцията е твърда сума – 1.20 лева.

Знаеш, че ценим твоето време и винаги се стараем да ти предоставим възможно най-доброто клиентско обслужване. Ако имаш каквито и да било коментари или въпроси във връзка с плащане на вноска по кредитна карта AXI през EasyPay, свържи се с нас на email: help@axi-card.bg или на телефон: 0700 20 424 (без допълнително таксуване).